DomovArhivRazvajaj se v mestu

Razvajaj se v mestu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Konec tedna (7. in 8. marca) pripravljajo mestni trgovci in gostinci v okviru dogodka Razvajaj se v mestu  številna presenečenj in ugodnosti.

»Razvajaj se v mestu« je skupni dogodek v šestih občinah, namenjen promociji nakupovanja v mestnih jedrih. Mestne občine Celje, Kranj, Ljubljana, Velenje in Koper ter občina Jesenice namreč že dalj časa tesno sodelujejo na področju oživljanja mestnih jeder in podpori malih podjetnikov. Tako je že lani nastala pobuda za akcijo »Razvajaj se v mestu«, ki stremi k majhnim trgovcem v središčih mest.

Zanimivo dogajanje se obeta v vseh mestih, a kaj lahko pričakujete v Kopru? Mestni trgovci in gostinci, ki združeno delujejo v Zavodu Koper Otok, bodo  pripravili pestro ponudbo ugodnosti in presenečenj. Kar 30 ponudnikov iz centra mesta bo sodelovalo v akciji, ko bodo le ta vikend med 9. in 13. uro ponujali posebne ugodnosti. Kot posebnost, so v Zavodu Koper Otok izdali skupni darilni bon v vrednosti pet evrov, ki ga lahko izkoristite v številnih trgovinah ob nakupu nad trideset evrov.

Še bolj bo konec tedna  ostal v spominu zaradi številnih daril in presenečenj. Mestni trgovci bodo tako obiskovalke v prvi vrsti obdarovali z vrtnicami. Na Čevljarski ulici se bodo lahko mimoidoči še brezplačno fotografirali pred Foto Belvederjem ter prejeli spominsko sliko v Butiku tiskovin. Ob tem pa jim bodo trgovci za popotnico ponudili še t.i. koprski piškot, ki ga bo pripravila Slaščičarna Dehar, Bander bar pa vabi na brezplačno kavo. V uri kosila bodo trgovci obiskovalce mestnega jedra nagradili še s pico ter jih opozorili na dodano vrednost nakupovanja v mestnem jedru Kopra. Za dobro vzdušje bo poskrbel Radio Capris.

Številne trgovine bodo ta vikend odprte tudi v nedeljo dopoldan. Vabljeni torej na razvajanje v Koper!