DomovArhivRazvajali smo se v Kopru

Razvajali smo se v Kopru

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Ob dnevu žena so trgovci, gostinci in drugi ponudniki iz centra Kopra, ki so združeni v Zavod Koper Otok, pripravili obilico presenečenj, s katerimi so želeli razvajati predvsem predstavnice nežnejšega spola, ki so s strani združenih trgovcev prejele vrtnice in nov vodič po ponudbi mestnih trgovin.

Obiskovalci so se lahko brezplačno fotografirali pred Foto Belvederjem na Čevljarski ulici, kjer je Feština party shop postavila izvrsten okvir iz balonov. Fotografijo so nato prejeli v Butiku tiskovin, kjer jih je presenetila tudi Slaščičarna Dehar s koprskim piškotom, za konec pa so številni prejeli še povabilo na brezplačno kavico v Bander bar na Muzejskem trgu. Pozno dopoldan je sledilo še presenečenje s promocijskimi kosi pic, ki so ublažili lakoto pred kosilom. Prijetno vzdušje na ulicah je s prenosom v živo ustvarjal tudi Radio Capris.

Le ta vikend so v mestu veljale posebne ugodnosti, prek trideset trgovin pa se je združilo tudi v posebni akciji s skupnim »bonom« v vrednosti petih evrov, ki so ga lahko stranke unovčile pri nakupih nad trideset evrov.

Akcija “Razvajaj se v mestu” je potekala v šestih mestih hkrati (poleg Kopra še v Ljubljani, Celju, Kranju, Velenju in na Jesenicah), kjer si ponudniki iz mestnih središč s podporo lokalnih skupnosti prizadevajo oživeti stara mestna jedra.