DomovArhivŠe nekaj dni za prijave

Še nekaj dni za prijave

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Še do ponedeljka, 22. februarja, je čas, da se zainteresirani prijavilo na razpise za sofinanciranje programov in delovanja različnih društev s področja kulture, sociale, športa, turizma, mladine in otrok, zdravja ter varstva okolja. Kot je znano, je v uradnem listu in na spletni strani www.koper.si Mestna občina Koper objavila kar devet razpisov. Do izteka prijavnega roka je razpisna dokumentacija dosegljiva na spletni strani Mestne občine Koper www.koper.si ali pa jo lahko v tem roku zainteresirani dvignejo v času uradnih ur v sprejemni pisarni Mestne občine Koper, Verdijeva 10, v Kopru.

Do ponedeljka morajo torej prijavitelji oddati vse izpolnjene obrazce za razpise, ki so namenjeni sofinanciranju delovanja turističnih društev in drugih društev, katerih glavnina delovanja spodbuja razvoj in promocijo turizma, sofinanciranju športnih programov, sofinanciranju programov in projektov za otroke in mladino, kulturnih programov in projektov, sofinanciranju programov socialnega varstva in programov dela društev ter drugih ustanov, katerih delovanje spodbuja promocijo varstva okolja ali promocijo zdravja ter sofinanciranju programov veteranskih organizacij in drugih društev ter združenj, ki niso predmet drugih razpisov Mestne občine Koper za leto 2016.

Še naprej pa je odprt tudi javni razpis za sofinanciranje prireditev v Mestni občini Koper za letos. Do ponedeljka, 22. februarja, zbirajo prijave za prireditve, ki so se ali se bodo izvajale od 1. januarja do 31. decembra, do 11. aprila je rok za prireditve, ki se bodo izvajale od 1. junija do 31. decembra, do 6. junija za tiste med 1. julijem in 31. decembrom, do 26. septembra pa je odprt rok za prireditve v decembru.