DomovArhivMinuli vikend vse za poroko na enem mestu …

Minuli vikend vse za poroko na enem mestu …

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Vsi tisti, ki se pripravljajo na najlepši dan vašega življenja, pa tudi tisti, ki se za ta pomemben korak šele odločajo, so lahko minuli petek in soboto oči pasli na raznovrstni poročni ponudbi sejma Moja poroka 2016.

Več kot 23 pretežno lokalnih ponudnikov je v idiličnem ambientu dvorane sv. Frančiška Asiškega razstavljalo nakit, tiskovine, poročne obleke in dodatke, poročne dekoracije, cvetlice in druge storitve, ki so ključne za popoln poročni dan slehernega para. Na sejmu se je predstavila tudi Mestna občina Koper, ki je kot pravi prostor za usodni korak predstavljala prav dvorano sv. Frančiška, s cvetlično dekoracijo pa se je predstavljala tudi Komunala Koper.

PoročniSejem12022016_fotoVojkoRotar-6131

Glede na specifičnost sejma je obisk presegel pričakovanja razstavljavcev. Več kot 300 parov in številni posamezniki ali skupine so obiskali poročni sejem, mnogi izmed njih so lahko v široki poročni ponudbi sklenili še zadnje detajle za bodočo poroko. Podatek glede obiska ni zanemarljiv, saj se v Istri poroči približno 250 parov letno.

Idiličen razstavni ambient protokolarne dvorane Sv. Frančiška Asiškega so dopolnili in popestrili nevesta, ki se je sprehajala po sejmu v poročni obleki, starodobnik, parkiran pred dvorano, penina Vinakopra, ki je na vhodu pričakala obiskovalce sejma, slastna torta Kavarne Triglav, predvsem pa široka ponudba pretežno lokalnih trgovcev.

Ob sejmu je bil narejen tudi sejemski katalog s predstavitvijo ponudbe in kontaktov vseh sodelujočih, ki bo v podobni obliki kmalu dostopen tudi na upravnih enotah.

Sejem je organiziral Zavod Koper Otok, ki združuje mestne trgovce, v sodelovanju z Butikom tiskovin.