DomovArhivSixtynine predstavljajo “You are Me”

Sixtynine predstavljajo “You are Me”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Večer poln rokenrola, dobre glasbe in presenečenj,« so zapisali v uradnem vabilu na pravo glasbeno popotovanje, ki bo zbrane popeljalo skozi pristno in neobdelano glasbo prvenca You are Me. Na njem je deset skladb, ki bodo prepričale predvsem ljubitelje trših ritmov, večer pa bodo s svojim nastopom popestrili tudi številni gostje.

Band, ki ga sestavljajo Tomaž Klepač (vokal, akustična kitara), sicer znan primorski radijec in voditelj, član nekdanje koprske rock skupine Delirium, Tadej Tadič (električne kitare), Danijel Brezec (bas kitara) in Igor Marasovič (bobni), glasbo ustvarja sam, pod tekste, ki so izključno v angleškem jeziku, pa se podpisuje Tomaž Klepač. Klaviature, ki jih najdemo na albumu, je prispeval Davor Klarič (Elevators/Šank Rock), producent albuma pa je priznani slovenski producent Andrea Effe, ki je znan po sodelovanju z več slovenskimi in tujimi priznanimi glasbeniki.

Kljub temu, da je album izšel šele letos, prav na prestopni dan (29. februarja) in da ga bodo prvič uradno prestavili v četrtek na koncertu v Centru mladih Koper, pa ima skupina posnete že 3 videospote, dodaten spot, ki ga snemajo v Kopru, pa je pravkar v nastajanju. Spodaj nekaj foto-utrinkov s snemanja.