Radio Capris ter Slaščičarna in kavarna Kroštola sta to poletje iskala nov, izviren, slasten sladoledni okus. V sklopu natečaja Okus poletja 2016 so zbirali najrazličnejše predloge, v končni izbor pa se je prebilo 10 najizvirnejših. A okus Radio Capris je postal le eden …
Sladoled z okusom bele čokolade, z napolitankami in čokoladnimi bonbončki, ki je na glasovanju prejel največ glasov in tako postal okus letošnjega poletja oziroma okus Radio Capris, je predlagala poslušalka Barbara iz Kopra. S svojo izvirnostjo mešanja sestavin si je prislužila osvežilno in sladkosnedo nagrado – v Kroštoli bo celo poletje lahko brezplačno lizala najrazličnejše okuse sladoleda.
Okus Radio Capris bo samo na koprski mestni plaži v Kroštoli na voljo vso poletno sezono, včeraj pa so ga lahko med 16. in 17. uro številni preizkusili povsem brezplačno.