DomovArhivTekma z Olimpijo: en avtobus navijačev že poln, drugi se še polni

Tekma z Olimpijo: en avtobus navijačev že poln, drugi se še polni

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Z novim vodstvom koprskega kluba je svež veter zapihal tudi na področje marketinga – krmilo je v svoje roke namreč prevzel Goran Vasiljević, ki je prepričan, da bodo novosti in pravilni pristop še nadgradili povsem novo nogometno zgodbo v Kopru. Ekipa je rokave zavihala kaj kmalu po prihodu v klub in že na prvi novinarski konferenci napovedala, da bodo največ poudarka namenili trženju in promociji FC Kopra. In sicer tako, da bodo organizirali dogodke, tudi take, ki bodo pripomogli k nadaljnjemu razvoju nogometne akademije, tržili oglasni prostor, med pomembnejše naloge pa sodita tudi vzpostavitev uradnega VIP prostora, kjer se bodo pokrovitelji lahko družili in delili svoje zamisli, kot tudi vzpostavitev t.i. “fan shopa”, v katerem bodo vsem ljubiteljem nogometa na voljo navijaški pripomočki, dresi in na splošno vse z oznako FC Koper, kar že imajo v velikih evropskih klubih.

pravi

Zgodba zase pa so tudi navijači, za katere si v klubu želijo, da bi se čimprej vrnili na tribune in navijali za domače nogometaše. Ena od nalog, ki so jo v marketingu že uspešno izpeljali, je vzpostavitev fan cone – posebnega prostora na tribunah, namenjenega navijačem, v tem tednu pa bodo petkov večer namenili tudi druženju z navijači.

Da so prva prizadevanja že obrodila sadove, smo se lahko prepričali tudi ta konec tedna, na mednarodnem nogometnem turnirju Koper Open v Kopru, na katerem se je kar trlo navijačev in podpornikov koprskega nogometa, sedaj pa seveda upamo, da bomo podobnega scenarija deležni tudi ta konec tedna, na prvoligaški tekmi proti ekipi Olimpije. Kot nam je zaupal Đevad Selman, sodelavec na področju marketinga kluba, so en avtobus, namenjen izključno navijačem, že napolnili, do nedelje, 28. 2., pa si bodo prizadevali napolniti vsaj še enega.Navezali smo stik z navijači,” je še povedal, ob tem pa ni skrival zadovoljstva, da se tisti najbolj zagrizeni počasi res vračajo na tribune koprske Bonifike.

Intervju z Đevadom Selmanom si lahko ogledate v spodnjem videu: