DomovArhivTripadvisorjev certifikat odličnosti za Pretorsko palačo

Tripadvisorjev certifikat odličnosti za Pretorsko palačo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Zatem, ko je svetovno znana in med popotniki izjemno priljubljena spletna stran Tripadvisor v lanskem letu t.i. certifikat odličnosti (Certificate of Excellence) podelila koprskemu zvoniku in mestni katedrali, je letos, na podlagi pozitivnih odzivov turistov iz vsega sveta, certifikat odličnosti prejela tudi koprska Pretorska palača.

certificate-of-excellence-tripadvisor-kafunta-tours-travel-lodge-bush-camp-wildlife

Zgovoren je podatek, da spletno mesto Tripadvisor mesečno obišče več kot 340 milijonov različnih uporabnikov in da na spletni strani lahko preberemo 350 milijonov recenzij in mnenj na račun hotelov, plaž, restavracij, turističnih znamenitosti itd.

Na seznamu letošnjih zmagovalcev, ki so prejeli Tripadvisorjev certifikat, pa se je znašla tudi koprska Pretorska palača, ki je bila med turisti očitno prepoznana kot zelo dobra oziroma odlična turistična znamenitost. Med komentarji, ki so jih na račun omenjene koprske znamenitosti, zapisali na strani Tripadvisor, tako lahko med drugim preberemo, da gre za »eno najlepših koprskih znamenitosti«, da ja palača »prečudovita«, »dih jemajoča« oziroma da gre za »Benetke v Kopru«.

V Mestni občini Koper so se Tripadvisorjevega certifikata odličnosti razveselili. Prepričani so, da je to še en dokaz, ki priča, da gredo razvoj občine in njeno delo na področju turizma v pravo smer.