DomovArhivTudi ta vikend pestro dogajanje

Tudi ta vikend pestro dogajanje

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Že danes ob 21. uri se nam v Taverni Koper obeta večer šansona z Romano Kranjčan kvartet, ki bo nastopila v sklopu 4. Poletnega koncerta.

foto 1

Lutke brez meja na Ukmarjevem trgu

Jutri se na Ukmarjevem trgu nadaljuje 14. Alpe Adria PUF Festival – lutke brez meja. Ob 19.30 na vrsti predstava Gledališča Kinetikon »O miški z zašitim trebuščkom«. Gre za glasbeno lutkovno predstavo po stari ljudski koroški pripovedki. Tudi v soboto bo poskrbljeno za otroke. Ob 19. uri bo prav tako na Ukmarjevem trgu na sporedu otroška predstava Morske pustolovščine Pike Nogavičke in Gusarja Vala. Po predstavi sledijo stare čarovniške igre in izdelovanje pripomočkov za čaranje.

Poletni večeri pod drevesom se nadaljujejo

V petek in soboto bo od 20. ure dalje na ploščadi med kavarno Triglav in čajnico Vanilla potekal “Poletni večer pod drevesom”. V petek bo nastopil DJ Exo Beltram z gostom Sax Erik Kramberger, v soboto pa bomo prisluhnili jazz koncertu z Adrianom iz Brazilije.

foto 2 (2)

V soboto šagra, sejem starin in vaterpolo turnir

Vsi ljubitelji in zbiratelji starin to soboto ob 8. uri vabljeni na Pristaniško ulico, kjer bo potekal tradicionalni sejem starin. Istočasno bo v Žusterni celodnevni vaterpolo turnir »Pazi kita 2016«. Prav tako ob 8. uri zjutraj pa se bo ob zadružnem domu Pobegi pričela šagra v Pobegih.

Koncert v podporo ljubezni

V nedeljo nas že čaka nov koncert. Društvo Eksena nas vabi na koncert SoulGrega Artista & BigLights Banda v Taverno Koper. Koncert je del  človekoljubnega glasbenega projekta in vseslovenske kampanje v podporo ljubezni in strpnosti “LET THE LOVE WIN – NAJ ZMAGA LJUBEZEN”, katere pobudnik je glasbenik SoulGreg Artist. Koncert bo ob 21. uri.

ActiveKoper_202072016@VojkoRotar-4684

Tudi ta vikend pestro na Active Koper

Vsi ljubitelji vodnih športov tudi ta vikend vabljeni na Semedelsko promenado na Active Koper, ki bo v znamenju kajaka, kar bo tudi poklon olimpijskem uspehu Špele Ponomarenko Janič iz domačega Kajak kanu kluba Žusterna.