DomovArhivV Koper prihaja Crvena zvezda

V Koper prihaja Crvena zvezda

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Glavna tribuna bo odprta za javnost, karte pa so na voljo po 6 evrov. Oba trenerja, tako Rodolfo Vanoli kot Slaviša Stojanović, napovedujeta igro na rezultat, zato se ne gre bati, da tekma ne bi bila nogometna poslastica, so zapisali na portalu RegionalObala.si.

Igramo proti ekipi, ki je najtežji nasprotnik do zdaj, koprska ekipa nam je znana, zato nas čaka zahtevna preizkušnja,” je na tiskovni konferenci pred sobotno nogometno tekmo na Bonifiki povedal trener Crvene zvezdeSlaviša Stojanović. Tudi Rodolfo Vanoli, trener FC Kopra, ni skoparil s pohvalami na račun nasprotnika: “Ponosni smo, da se bomo lahko pomerili s tako ekipo.” Hkrati je poudaril, da do tekme brez dobrega dela ekipe, igralcev in uprave kluba, ne bi prišlo. “V soboto bo jasno, ali se lahko kosamo s tako ekipo, kot je Crvena zvezda,” je še dodal.

 

1_6cfffcba5f9d77cbd6ccfde8ca087b63

Pečnik pohvalil razmere v Kopru

V ekipi Crvene zvezde sta poleg trenerja Stojanovića in njegovega pomočnika Miloša Kostiča tudi dva slovenska reprezentanta, Dejan Kelhar in Nejc Pečnik. Slednji je pohvalil pogoje za trening, ki so trenutno v Kopru veliko boljši kot drugod po državi in tudi v Srbiji: “Zelo smo zadovoljni s pogoji, ne glede na to da smo morali nekaj treningov odigrati na umetni travi.” Optimističen pa je tudi glede sobotne tekme: “Verjamem, da se stadion v Kopru lahko lepo napolni, verjamem v našo ekipo in dober rezultat.

 

Koprski klub dela na mladih

Trenerja obeh ekip sta spregovorila tudi nekaj besed o svojih ekipah in taktičnih zamislih. “V našem klubu se vedno gleda na rezultat, v soboto prideta v poštev obe komponenti, tako rezultat kot igra,” je pojasnil Stojanović, pritrdil mu je tudi Vanoli: “Razmišljamo podobno, nogomet je danes hitra igra in dober trener je tisti, ki v najkrajšem možnem času realizira največ,” in poudaril, da koprski nogometni klub za razliko od Maribora in Olimpije, veliko vlaga v mlajše nogometaše in njihovo vzgojo. “Novinci delajo dobro, dobro so se vključili, zato pa gre zahvala tudi starejšim igralcem, ki so duša ekipe,” je še pohvalil sinergijo koprskega nogometnega kluba.

 

www.regionalobala.si