DomovArhivV Kopru pestro tudi ta konec tedna

V Kopru pestro tudi ta konec tedna

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto in nedeljo otroške delavnice

Na Ukmarjevem trgu se bo danes ob 19.30 začela otroška predstava 14. Alpe Adria PUF Festivala – »Lutke brez meja«. Že jutri in v nedeljo pa bodo na Semedelski cesti in Mestni plaži Koper potekale brezplačne otroške delavnice FUL KUL.

5-pretorska-palača

Poskrbljeno bo tudi za ljubitelje kulture in umetnosti

V koprski Galeriji Meduza bodo danes ob 20. uri odprli razstavo Jakupa Ferrija – Muscle memory, ki bo na ogled do konca avgusta. Že jutri, prav tako ob 20. uri pa bomo lahko na dvorišču Pretorske palače prisluhnili akustičnemu koncertu ukrajinske ljudske glasbe »Etno HistErid džem KonceRtrat«, na katerem bo nastopil DuoDuo band. Na različnih lokacijah po Kopru pa bo do nedelje potekal alternativni festival Koperground 2016.

Danes ob 19.30 v Brezovici pri Gradinu pa ne gre zamuditi Librisov poletni večer – »Alo, gremo pod Kobjoko!«.

matjaž javšnik

Vabljeni na Večer smeha

Ljubitelji smeh v ponedeljek od 21. ure dalje vabljeni na koprski Martinčev trg na Večer smeha: “Striptiz”, v kateri Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo.

V ponedeljek Bober Fest in šagra

Prav tako v ponedeljek bo pri izviru reke Rižane od 11. ure dalje potekal Bober Fest – fešta postrvi Bobri. Na isti dan vabljeni tudi v Glem, kjer bo od 18. ure dalje Šagra Svete Marije.

ActiveKoper_202072016@VojkoRotar-4664

Ta vikend pestro tudi na Active Koper

Vsi ljubitelji vodnih športov pa vabljeni na Semedelsko promenado, kjer vas Active Koper ta vikend vabi na tekmovanje in polo turnir s SUP-i terr osvežitev s kar 600 kg težko ledeno kocko Cedevite.