DomovArhivVIDEO: FC Luka Koper remiziral v Domžalah

VIDEO: FC Luka Koper remiziral v Domžalah

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Ne glede na rezultat so v obeh taborih z včerajšnjim izkupičkom lahko zadovoljni, kljub nekoliko zaspanem prvem delu prvega polčasa, kjer so s strelom Joela Valencie edino pravo priložnost imeli Koprčani, sta namreč moštvi pokazali dobro igro, predvsem pa borbenost, ki jih je držala vse do konca srečanja.  

Je pa bil zato veliko bolj atraktiven drugi polčas, v katerem so tako varovanci Obradovića kot tudi Elsnerja, pustili srce na terenu. V 60. minuti je za vodstvo proti gostujoči ekipi iz Kopra zadel Gaber Dobrovoljc, le nekaj minut za tem, pa je Ruben Belima, s pravo nogometno mojstrovino, vrnil udarec in izenačil. 

Če bodo Kozlički to borbenost in strast uspeli prenesti tudi na naslednjo tekmo, ki jo proti ekipi Krškega igrajo na domači Bonifiki, se tudi v nedeljo obeta pestra igra in morebiti celo osvojitev novih točk. Prav te bi namreč koprsko moštvo dvignilo za kakšno mesto na lestvici Prva liga Telekom Slovenije, na kateri trenutno zasedajo osmo mesto.

Včerajšnjo tekmo je spremljala tudi naša ekipa eKoper, ki je utrinke s tekme in izjave po njej ujela tudi v objektiv kamere: