DomovArhiv“Koper vedno cilja na zmago”

“Koper vedno cilja na zmago”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Nogometaši FC Luka Koper si želijo po odlični predstavi v Zavrču, od koder so prinesli zlate tri točke, in remiju z Domžalami, niz zadnjih štirih tekem brez poraza oplemenititi še z zmago na domačem terenu. Nedeljski obračun z NK Krško je tako prava priložnost, da kvoti zbranih točk v letošnjem prvenstvu dodajo še tri nove.

DSC_6183

Pred tekmo je tako nadvse optimističen trener Koprčanov Milan Obradović, ki pravi, da so se njegovi izbranci na ta fizično izredno naporen niz tekem pripravljali več tednov, delali so predvsem na vzdržljivosti, pa tudi na igri. »Ekipa je dobro pripravljena,« je prepričan Obradović, ki od igralcev pričakuje predvsem disciplino, na kateri so delali že od njegovega prihoda v klub, pa tudi umirjenost v igri in potrpežljivost. Tako kot na vseh tekmah bodo tudi tokrat ciljali na zmago in osvojitev novih treh točk.

DSC_6202

»Ekipa Krškega je zanimiva ekipa, ki tako kot tudi mi, zadnje tekme veliko bolje odigra v gosteh kot doma,« je prepričan Obradović in dodaja, da bodo, kljub temu, da ima nasprotnik kar nekaj dobrih lastnosti, skušali izkoristiti njihove slabosti.

Na tekmi zaradi kartonov ne bo zaigral kapetan FC Luka Koper Leo Štulac, prav tako na igrišču zaradi poškodb še vedno ne bomo videli Zlatana Muslimovića in Alberta Riere, se pa zato za prvo enajsterico nedvomno borita Luka Batur, ki je zadnjo tekmo zaradi rdečega kartona moral izpustiti, in Jefthon, ki se po poškodbi vrača v formo.