DomovArhivVse nared za dobrodelni nogometni turnir Gol za Edija in Nicka

Vse nared za dobrodelni nogometni turnir Gol za Edija in Nicka

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot je na današnji novinarski konferenci povedal glavni organizator prireditve Valter Matkovič iz Fundacije Aura, ustanove za pomoč invalidom, bo cilj sobotnega malonogometnega turnirja privabiti čim več ljudi in tako zbrati čim več sredstev, ki jih bodo namenili zdravljenju nekdanjega nogometnega trenerja Edija Pobege, ki je po padcu s kolesom pred tremi leti postal tetraplegik in mladega Nicka Špoljarja Dežjota, ki je po lanskoletnem nesrečnem skoku v morje prav tako ostal priklenjen na invalidski voziček.

Matkovič, ki je junija 2011 soorganiziral izjemno uspešen in odmeven dobrodelni dogodek Gol za Edija, nogometni turnir, ki  so ga organizirali na nogometnem stadionu Bonifika v Kopru in katerega so se udeležila številna znana imena iz sveta športa, politike in družabnega življenja ter seveda številčno občinstvo, napoveduje, da bodo tudi sobotni malonogometni turnir zaznamovala nekatera znana imena. Na srečanju se bodo pomerile ekipe vetaranov Olimpije, Rijeke, Beograda in Dinama Zagreb ter ekipi Edi All stars in Nick All stars, za kateri bodo denimo zaigrali prvi mož Mestne občine Koper Boris Popovič, predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič, predsednik Nogometne zveze Slovenije Aleksander Čeferin in druga prepoznavna imena. Program prireditve pa bo popestril tudi nastop Nickovih sošolcev, plesalcev plesne šole Elite in nastop mažoretk Koper.

Cena vstopnic, ki jih je v preprodaji mogoče kupiti v Pubu33, Speed Pubu, v Turistični agenciji Partner in v športni dvorani Arena Bonifika, na dan dogodka pa od 15. ure dalje prav tako v športni dvorani Arena Bonifika, je 10 evrov. Celotni izkupiček sobotne dobrodelne prireditve bodo namenili zdravljenju Edija Pobege in mladega Nicka, katerim pa lahko med 14. januarjem in 14. februarjem pomagate tudi s prispevkom prek SMS sporočila s ključno besedo AURA na številko 1919 (cena SMS sporočila znaša en evro), s prostovoljnimi prispevki na sami prireditvi ali z neposredno donacijo na transakcijski račun AURA FUNDACIJA (IBAN: SI 56 10100-0052581658).