DomovArhivZadnja tekma je končala brez zadetkov

Zadnja tekma je končala brez zadetkov

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kljub temu, da so bili domači nogometaši že pred tekmo favoriti, doslej so namreč dobili večino obračunov z ekipo Krke, in dejstvu, da so v drugem polčasu prikazali bistveno boljšo igro, se je sobotna preizkušnja končala brez zadetkov.

Komentar na sobotno tekmo je za eKoper podal tudi trener nogometašev Luke Koper, Slavko Matić.

 

Prvo nevarnost za vrata gostov je predstavljal poskus Patrika Posavca z 20 metrov v 13. minuti, strel je bil močan, vendar se je z obrambo izkazal vratar gostov Miodrag Mitrović. Deset minut pozneje so imeli prvo priložnost nogometaši Krke, ki pa se ni končal uspešno, saj je Josip Fučko streljal v zunanji del mreže. V 32. minuti je sledila še ena priložnost gostujoče ekipe, a je domači vratar Kristjan Kahlina svojo nalogo opravil z odliko. Polčas se je zaključil z zadnjo akcijo domačih, po kotu je z leve strani nevarno streljal Marin Perić, njegov strel pa je končal slabega pol metra prek gola.

Tudi v drugem polčasu je bilo kar nekaj priložnosti za obe ekipi, gostje so že v prvi minuti poskušali zadeti, a je Fučko zadel zgolj okvir vrat, v 57. minuti pa je bil žal neuspešen tudi Josip Ivančić.  Naslednje priložnosti Koprčanov ni znal izkoristiti Jaka Štromajer, ki se je znašel sam pred vratarjem Krke, pet minut pred koncem je malce nad vrati Krke streljal Hysen Memolla, zadnja akcija, ki je prav tako končala brez zadetka, pa je bil strel proti golu Gorana Galešića, ki ga je z drsečim startom ubranil Leo Ejup.

* Luka Koper: Kahlina, Andrejašič, Guberac, Rahmanović (od 83. Vekič), Ivančić, Štulac, Posavac (od 58. Galešič), Pavić, Memolla, Hadžić, Štromajer (od 75. Lotrič).

* Krka: Mitrović, Bogdan, Fuček, Mojstrovič (od 76. Kostanjšek), Ejup, Marotti, Collins, Welbeck-Maseko, Perić, Kastrevec (od 80. Novinić), Dangubić (od 88. Dangiekan).