DomovArhivZaplešimo vsi skupaj za radost življenja

Zaplešimo vsi skupaj za radost življenja

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Na osvobajajočem plesnem dogodku, kot mu pravijo v društvu Plesalci luči, bodo udeleženci postali velika plesna družina, ki se bo podala med ljudi in razblinila sivino vsakdanjega življenja. V društvu želijo ljudem pokazati, da je v redu biti svoboden, lahkoten in radosten v svojem lastnem ritmu in gibu. Predvsem pa želijo poudariti dejstvo, da plesno izražanje dopušča posamezniku izkušnjo popolne svobode in premagovanja vseslovenskega predsodka “le kaj bodo rekli drugi”. Za polno življenje je namreč potrebna pozitivna naravnanost, radostna energija in odprto srce.

11110771_814699495262034_4459138809275602701_n

Letos bodo poleg ljubiteljev plesa, gostili tudi ustvarjalce unikatnih izdelkov sejma TALenT, ob potujoči glasbeni postaji pa bodo nastopili tudi številni glasbeniki, med njimi Gal Gjurin in Temna Godba.

Ples je najbolj naravna oblika gibanja telesa, lahko je hoja v kateri se pozibavamo ali mahanje v pozdrav, je vsak gib, ki ga v nas spodbudi glasba in sposobnost, ki jo prinesemo s seboj že ob rojstvu. In zato ni človeka na tem Svetu, ki ne bi znal plesati.