DomovArhivZapustil nas je podžupan Danijel Cep

Zapustil nas je podžupan Danijel Cep

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Rodil se je 4. avgusta 1966 v Kopru. Odraščal je v Hrvatinih, zadnja leta pa je z družino živel v Kopru. Osnovno šolo je obiskoval na osnovni šoli Janka Premrla Vojka v Kopru, nato pa je šolanje nadaljeval na Srednji ekonomski šoli Koper. Po uspešno končanem srednješolskem izobraževanju je odslužil vojaški rok, kmalu zatem pa se je kot pripravnik zaposlil na Banki Koper. Nato se je zaposlil na Cimosu, kjer je opravljal naloge vodje odpreme vozil, kasneje pa je svojo poklicno pot nadaljeval na področju oglaševanja. Od leta 1997 je bil zaposlen v podjetju Amicus.

Aktiven je bil tudi na športnem področju. Tekmoval je v reliju in v gokartu ter se uspešno udeleževal državnih prvenstev v omenjenih športih.

Politično pot je pričel leta 2002, ko je pomagal ustanoviti Neodvisno listo Koper je naš. V mandatu 2006-2011 je postal občinski svetnik stranke Koper je naš, 1. oktobra 2011 pa je prevzel funkcijo poklicnega podžupana.

Od jutri, petka, 21. avgusta, od 12. ure dalje bo v Pretorski palači odprta žalna knjiga, žalna seja bo v ponedeljek, 24. avgusta, ob 9. uri v Pretorski palači, pogreb pa bo istega dne v ožjem družinskem krogu.