DomovArhivŽelite najeti stojnico na Prazničnem sejmu in Novoletni tržnici?

Želite najeti stojnico na Prazničnem sejmu in Novoletni tržnici?

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Vsi, ki bi želeli najeti stojnico, se lahko prijavijo do 15. decembra. Za prijave do 5. decembra pa bodo priznali še 20 odstotni popust.

Zavod Fontico bo v sodelovanju z Mestno občino Koper tudi letos poskrbel za praznično in novoletno vzdušje na koprskih ulicah. Med 24. in 30. decembrom, bo v parku pred kavarno Kapitanija, organiziral prireditev Veseli december na promenadi, v sklopu katere bo organiziral Praznični sejem. 31. decembra pa bo organiziral prireditev Silvestrovanje v Kopru, v sklopu katere bo Zavod pripravil tudi Novoletno tržnico. Poleg tržnice in sejma bo poskbljeno tudi za bogat spremljevalni program, ki se bo za novo leto prelil v silvestrsko rajanje.

S Prazničnim sejmom in Novoletno tržnico želijo dati možnost predstavitve lokalnim ponudnikom, ki s svojim delom predstavljajo pomemben košček v mozaiku koprskega dogajanja. Ravno tako želijo spodbuditi ljudi, da božična in novoletna darila kupijo od lokalnih, manjših trgovcev, s čimer si lahko priskrbijo unikaten izdelek in hkrati podprejo domačo obrt.

Vse ponudnike, ki bi želeli sodelovati na Prazničnem sejmu in/ali Novoletni tržnici, vabijo, da prijave za najem stojnic oddajo na naslov FONTICO, Arjol 8, Bertoki, 6000 Koper ali po elektronski pošti info@fontico.si. Razpisno dokumetacijo in prijavni obrazec najdete na tej povezavi.

Za vse dodatne informacije so na voljo prek elektronske pošte info@fontico.si ali na telefonski številki 030 417 792.