DomovArhivKoprčani do naslova Državnih prvakov

Koprčani do naslova Državnih prvakov

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Finalni spopadi za osvojitev naslovov državnih prvakov so letos postregli predvsem z nepričakovanimi obrati. Ob koncu tekmovanj pa sta naslov prvakov v najprestižnejši kategoriji, kategoriji odprtih dvojic, osvojila Koprčana Matej Vidergar (na sliki desno) in David Presl iz domačega športnega društva Bela Tema, ki je tako prvič v zgodovini slovenskega namiznega nogometa dobilo prvake iz svojih vrst.

DSC_0245

Naslov državnih prvakinj v kategoriji ženskih dvojic sta letos osvojili Marijana Sabolič (na sliki desno) iz Jesenic in Jana Rožac iz Kopra, ki pa je naslov državne prvakinje osvojila tudi v kategoriji ženskih enojic, medtem ko je v kategoriji moških enojic naslov državnega prvaka ubranil Simon Zorman iz Jesenic, Andrej Štih iz Slovenj Gradca pa je osvojil naslov prvaka med seniorji.
Z osvojitvijo naslova prvakov v kar treh kategorijah je Športno-kulturno društvo Bela Tema iz Kopra letos premagalo vso konkurenco, vsi zgoraj našteti zmagovalci pa so si zagotovili tudi nastop na svetovnem prvenstvu v namiznem nogometu, ki bo aprila prihodnje leto v italijanskem Torinu.

NA TEJ POVEZAVI si lahko preberete prispevek Mateja Vidergarja o poteku bojev za osvojitev naslova Državnih prvakov 2015.