DomovArhivŽiva izložba

Živa izložba

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Gre za prvo tovrstno prireditev v Kopru, kjer bodo s pomočjo plesalcev na živih lutkah predstavili novo kolekcijo Pomlad poletje 2014, prav tako pa bodo plesne formacije prikazale nekaj svojih zadnjih plesnih kreacij.

Osnovni namen prireditve je prikazati prihajajoče modne trende na neobičajen način, in sicer tako, da statične lutke zamenjamo za žive podobe realnega sveta. Mladi plesalci bodo poleg žive scene prikazali tudi plesni spektakel, ki se bo odvijal tako v izložbah kot na prostem pred trgovino. Ideja za projekt je nastala prav zaradi potrebe po živem dogajanju, potrebi po prijaznosti, nasmehu in občutku posebne vrednosti kupca na prodajnih mestih, ki so danes v veliki meri neosebna, skoraj avtomatizirana.

Sočasno bo tega dne tudi do sedaj že zelo uspešna dobrodelna akcija, ki se v trgovini odvija že od sredine meseca februarja in bo trajala do konca aprila. V dobrodelni akciji, kjer praktično odkupujemo stara oblačila smo do danes zbrali že več kot 1500 kosov oblačil, ki jih bomo po zaključku akcije predali Rdečemu križu Koper. Za 5 kosov rabljenih oblačil, ki jih prinesej v trgovino Oviesse v Kopru, bodo v trgovini podarili darilni bon v višini 5 evrov, ki ga bo mogoče uporabiti ob nakupu izdelkov nove kolekcije pomlad/poletje 2014 v višini najmanj 40 evrov. V dobrodelni akciji zbirajo vsa moška, ženska in otroška oblačila, izključeni pa so obutev, spodnje perilo, pižame in modni dodatki.

Vabimo vas, da si v živo  ogledate tako plesne kot modne kreacije. Da bo dogajanje še bolj zanimivo in zabavno, bodo poskrbeli zabavni voditelji radia Capris.