DomovArhivZlata kuhalnica

Zlata kuhalnica

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Kuharskega tekmovanja Zlata kuhalnica se lahko v šolskem letu 2013/2014 udeležijo učenci med 6. in 8. razredom osnovnih šol. Tekmovanje je sestavljeno iz dveh delov, in sicer iz sedmih regijskih tekmovanj in iz državnega tekmovanja.

Regijska tekmovanja bodo organizirali, 7. maja 2014, na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Mariboru, 8. maja na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Radencih, 9. maja na Srednji gostinski in turistični šoli v Izoli, 14. maja na Srednji gostinski in turistični šoli v Novem mestu, 15. maja na Srednji gostinski turistični šoli v Radovljici in 19. maja na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Ljubljani ter 29. maj na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju.

Državno tekmovanje bo Turistična zveza Slovenije organizirala v okviru 61. Gostinsko-turističnega zbora Slovenije, ki bo oktobra 2014 v Portorožu.

Vsaka osnovna šola lahko na tekmovanje prijavi le eno ekipo, ki jo sestavljajo trije učenci in mentor, in sicer najkasneje do 16. decembra 2013. Prednost za sodelovanje bodo imele ekipe, ki se bodo prijavile prej, saj lahko za nemoteno izvedbo regijskega tekmovanja organizator sprejme največ 20 ekip.

Prijavnico najdete tukaj.