DomovNaši krajiCMK: Zmelkoow predstavljajo svoj novi CD

CMK: Zmelkoow predstavljajo svoj novi CD

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper vas odprtih rok pričakujejo tudi ta teden. Ponujajo vam pestro dogajanje in super zabavo.

Že danes boste lahko preizkusili svoje kuharske sposobnosti na kuharski delavnici, ki se začne ob 18.30. Jutri ob 16. uri boste na delavnici Mnemo urili svoj spomin, ob 19. uri pa ste vabljeni k igranju igric na Games night.

V petek, 17. marca, ob 10. uri bo v prostorih CMK-ja potekala otvoritev fotografske razstave Cosplay, ob 19.30 pa bo na vrsti enajsti C-M-KOMIX, ki vas bo zabaval z novo stand up predstavo.

Foto: CMK

Pestra sobota in Divergentna turneja skupine Zmelkoow

V soboto ob 18. uri vas bodo pozdravile Obalne rime, ob 21. uri pa ste vljudno vabljeni na koncert skupine Zmelkoow, ki se bo v Centru mladih Koper ustavila v okviru svoje Divergentne turneje 2017.

Poleg pesmi z novega CD-ja Pionirji divergentnega marketinga in vseh starejših hitov so pripravili nekaj udarnih presenečenj:

  • »Kinder surprise« jajčka s starimi komadi, ki jih bend ni igral že vsaj 15 let.
  • Basist Žare, ki je na zrela leta v sebi odkril pesnika, bo recitiral svojo najnovejšo poezijo.
  • Posebni gost večera bo SIT-DOWN komik. *

Rdeča nit turneje je upor proti ciljnemu delovanju, pretirani racionalnosti, polnjenju glav z nepomembnimi informacijami in preračunljivosti, ki so se že bolno globoko zarile v vse pore naše družbe. Kot vsi vemo (čeprav si tega nekateri ne priznajo), je cilj našega življenja smrt. In bolj kot smo ciljno usmerjeni, prej nas bo prijela pod roko in peljala za grm. Torej, če želite ukaniti Matildo, delujte divergentno.