DomovKulturaGledališče Koper vas vabi na potep po svetu z Loli in Bolijem

Gledališče Koper vas vabi na potep po svetu z Loli in Bolijem

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto, 28. januarja, ob 10.30 bo v Gledališču Koper interaktivna otroška predstava Loli, Boli in svet, poln čudes. Predstava je v minuli sezoni obsegala tri dele, ki so jih v koprskem gledališču sestavili v celoto.

Loli, Boli in svet, poln čudes je zabavna, vendar poučna gledališka uprizoritev, v kateri naslovna junaka, upokojeni morski volk Boli ter njegova zvedava vnukinja Loli, otroke seznanjata z osnovnimi geografskimi značilnostmi Slovenije, Zemlje in vesolja.

Loli in Boli. Foto: Jaka Varmuž / Gledališče Koper

Potep z Loli in Bolijem po Sloveniji in svetu

Loli in Boli bosta tokrat na velikem odru otroke popeljala na dolgo pot proti “Kurjemu uču”, kjer jih bosta najprej seznanila z zemljevidi in s smermi neba. Nato jih bosta odpeljala na potep po Sloveniji in dlje po širnem svetu, z malo domišljije bosta pristala na Triglavu, Mount Everestu, v Postojnski jami in Ljubljani. Za konec pa se bosta odpravila še v vesolje, kjer bosta skupaj z otroki odkrivala planetarne skrivnosti našega osončja.

Vstopnice lahko rezervirate na telefonski številki (05) 66 34 380, po elektronski pošti info@gledalisce-koper.si ali jih kupite v spletni prodajalni. *