DomovKulturaKoprska knjižnica odpira Oddelek za mlade bralce

Koprska knjižnica odpira Oddelek za mlade bralce

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper po odprtju Oddelka za odrasle s ponedeljkom, 18. maja, odpira še vrata Oddelka za mlade bralce.

Od ponedeljka dalje bo tako Oddelek za mlade bralce knjižnice na Verdijevi ulici 2 v Kopru znova odprt po ustaljenem urniku, in sicer od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure, ob sobotah pa od 8. do 13. ure. Kot so sporočili iz knjižnice, odprtost prilagajajo vladnim ukrepom za zajezitev širjenja koronavirusa, navodilom Nacionalnega inštituta za javno zdravje in ostalih pristojnih organov.

V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje še ne bo možno prosto dostopati do knjižničnega gradiva. Obiskovalke in obiskovalci si gradivo lahko izposodijo po predhodnem naročilu. Naročila sprejemajo vsak delavnik med 9. in 15. uro na telefonsko številko 05 66 32 617 ali prek spletne COBISS storitve Moja knjižnica, ki deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Po oddanem naročilu boste prejeli sporočilo, da vas gradivo čaka za prevzem v knjižnici.

Izposoja in vračilo knjižničnega gradiva bosta potekala v avli Oddelka za mlade bralce (glavni vhod). V avlo knjižnice je treba vstopati posamično, vzdrževati predpisano varnostno razdaljo dveh metrov in se ravnati po navodilih zaposlenih.