DomovKulturaV koprski knjižnici pripravljajo pester november za otroke

V koprski knjižnici pripravljajo pester november za otroke

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Osrednji knjižnici Srečka Vilharja Koper bo tudi v novembru poskrbljeno za pester otroški program. Na oddelku za mlade bralce bodo na razpolago različne delavnice, gibalne ure pravljic, LegoZgodbe in še marsikaj.

Tako bodo že jutri ob 17. uri najmlajši uživali ob Gibalni uri pravljic, medtem ko bodo v sredo ob isti uri lahko uživali ob delavnici Beremo s tačkami, zanimiva urica pravljic se obeta tudi v četrtek, 9. novembra, ob 17. uri.

V ponedeljek, 13. novembra, ob 17. uri, ste vabljeni na delavnico LegoZgodbe, že v torek, 14. novembra, prav tako ob 17. uri, pa bo ponovno na sporedu Gibalna ura pravljic, ki ji bo ob 17.45 sledil tečaj italijanskega jezika za šolske otroke. Tečaj bo potekal tudi v sredo, 15. novembra, ob 17. uri.

Foto: arhiv eKoper

Prav tako bosta ura pravljic (ob 17. uri) in tečaj italijanskega jezika (ob 17.45) potekala v četrtek 16. novembra.

V petek, 17. novembra, ob 16. uri pa se bodo najmlajši bralci lahko družili s člani društva Vesela Novica, medtem, ko v torek, 21. novembra znova sledi Gibalna ura pravljic.

Že 22. novembra, ob 17. uri se bodo otroci lahko zabavali ob delavnici Tačke v knjižnici, prav tako pa se bodo otroci lahko odlično zabavali ob uri Kamišibai gledališča, ki bo potekala v četrtek 23. oktobra, ob 17. uri.

Vse do konca meseca se bodo zvrstile še delavnica LegoZgodbe, ki bo potekala 27. in 30. novembra, Gibalna ura pravljic, ki bo v torek, 28. novembra in tečaj italijanskega jezika, ki ga bodo otroci lahko obiskali 28., 29. in 30. novembra. Vse dejavnosti se pričnejo ob 17. uri, razen tečaja italijanskega jezika, 28. novembra, ki se prične ob 17.45.