DomovKulturaNovember bodo kulturno obarvali v Gledališču Koper

November bodo kulturno obarvali v Gledališču Koper

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

November bo mesec gledališča, saj bodo za vas v koprskem gledališču pripravili zanimiv program, ki bo zadostil še tako zahtevnemu gledalcu.

V začetku meseca se boste nasmejali ob mjuziklu Trač ali mnogo hrupa za nič, ki so ga pripravili v sodelovanju z Mestnim gledališčem ljubljanskim. Uprizoritev v režiji Jake Ivanca in Gašperja Tiča si boste lahko ogledali od 2. do vključno 8. novembra 2017.

Foto: Gledališče Koper /Peter Giodani

V drugi polovici meseca vas bo z monokomedijo Moški so z Marsa, ženske so z Venere, kar dvakrat nasmejal Denis Avdić, nekaj dni kasneje pa boste na velikem odru lahko uživali ob gostujoči predstavi Zapuščam te! iz HNK Zadra, ki vas bodo zagotovo navdušili. Ta bo nadaljevala niz gostujočih predstav gledališč iz Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Srbije, ki so jih letos v koprskem gledališču združili v abonma Brezmejni.

Z otroško predstavo Mali medo pa bodo v gledališču, 4. novembra, razveselili imetnike abonmaja Mali oder, dva tedna kasneje pa bodo v okviru abonmaja Mavrična ribica gostili SNG Nova Gorica s predstavo Antonton. Na obe predstavi vljudno vabijo tudi tiste, ki se letos niste odločili za nakup abonmaja, a bi kljub temu svojim najmlajšim radi pričarali gledališko obarvano sobotno dopoldne.

Več o dogajanju na odrskih deskah pa najdete TUKAJ!