DomovKulturaZanimiva predavanja in delavnice v CMK-ju tudi ta teden

Zanimiva predavanja in delavnice v CMK-ju tudi ta teden

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper ne počiva, tudi v tem tednu namreč za vas pripravlja zanimiva predavanja, šolo namiznega nogometa in zabavne bralne urice v CMK-jevi čitalnici.

Že danes lahko vse tja do 17. ure obiščete CMK-jevo čitalnico, kjer bo lahko vsak knjižni molj našel nekaj zase. Foto: CMK Facebook

Že danes lahko vse tja do 17. ure obiščete čitalnico, kjer bo vsak knjižni molj zagotovo našel nekaj zase. Ker pa se ljudje v odnosih pogosto ujamemo v past nejasne komunikacije, boste danes ob 17.30 na delavnici z naslovom “Kako se z asertivnostjo lažje vključim v odnose?” pridobili teoretično znanje, poleg tega pa boste tudi praktično vadili veščine asertivnosti. Pridobljeno znanje vam bo v vsakdanjih situacijah nestrinjanja pomagalo izbrati pristop, ki bo bližje rešitvi kot konfliktuDelavnico bo vodila Maja Lešnik, dipl. biopsih., ob podpori vodje programa Milene Finc, mag. ZDŠ, dipl. soc.del. v ed.Emotional Fokused Therapy.

Danes ob 20. uri bo izšel tudi težko pričakovani jubilejni 10. CMK Magazin, kjer boste lahko prebrali intervju z glasbeno skupino Prismojeni profesorji bluesa, raziskali boste nov skriti kotiček Kopra in se razvajali s hitro večerjo – hambi. Poleg naštetega pa vas v 10. CMK Magazinu čaka še marsikaj. Pustite se presenetiti!

Foto: CMK Koper

V torek, 31. januarja, bodo ob 14. uri znova na sporedu svetovanja za mlade, ob 19. uri pa ste dobrodošli vsi ljubitelji namiznega nogometa. Šola namiznega nogometa je namreč odličen izgovor za dobro družbo in nadgradnjo nogometnega znanja. Prav tako bo v CMK-ju zabavno v sredo, ko bo od 10. ure dalje ponovno odprta čitalnica, ki jo boste lahko obiskali tudi v petek. V četrtek pa je v CMK-ju čas za KŠOK-ov karierni dan.

Vabljeni ste vsi, ki bi se radi ob dobri zabavi tudi česa naučili! *