DomovNaši krajiActive Koper z julijem vse dni v tednu

Active Koper z julijem vse dni v tednu

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Park vodnih športov Active Koper bo od tega vikenda dalje na voljo vse dni v tednu. Tako bo tudi avgusta, medtem ko bo septembra vodna zabava znova rezervirana za sobote in nedelje.

Ljubitelji morja in zabave na vodi se ta konec tedna znova lahko odpravite na kopališče v Žusterno, kjer vas pričakuje park vodnih športov Active Koper. Ta tudi letos na enem mestu združuje ponudbo supanja, jadranja, potapljanja, možnost izposoje vodnih koles, kajakov, pedalinov, pa tudi štirikolesnikov, treking koles in skirojev ter druge z morjem povezane aktivnosti, kot so denimo učenje plavanja, vožnja z batano in vleka s tubo.

Letošnja novost so električni vodni skuterji za otroke, od konca julija dalje pa se bodo najmlajši lahko zabavali tudi v Sea-Fun vodnem parku.

Active Koper je poletni projekt, ki ga Mestna občina Koper že tretje leto zapored uresničuje v sodelovanju z različnimi društvi, športnimi klubi in ponudniki aktivnosti. Foto: arhiv ekoper.si

Active Koper bo od te sobote, 30. junija, pa vse do konca avgusta odprt vse dni v tednu, med 8. in 21. uro, septembra pa bo znova na voljo ob sobotah in nedeljah.

Active Koper je poletni projekt, ki ga Mestna občina Koper že tretje leto zapored uresničuje v sodelovanju z različnimi društvi, športnimi klubi in ponudniki aktivnosti.

Več o projektu, urniku in ceniku aktivnosti na www.activekoper.si in Facebook strani Active Koper.