DomovNaši krajiAnketa za občane in obiskovalce

Anketa za občane in obiskovalce

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je v zaključni fazi pridobivanja znaka Slovenia Green Destination. Zdaj potrebuje pomoč občanov in obiskovalcev.

Mestna občina Koper je letos vstopila v Zeleno shemo slovenskega turizma, v sklopu katere se poteguje za pridobitev znaka Slovenia Green Destination. Slednji bi zagotovo prispeval k dvigu prepoznavnosti in promocije občine prek nacionalnih in mednarodnih kanalov, z vstopom v shemo pa se je občina še dodatno zavezala, da bo spodbujala trajnostno delovanje, združevala trajnostna prizadevanja ter promovirala lokalni značaj in zelene zgodbe.

Občina je v letošnjem letu na tem področju naredila že kar nekaj aktivnosti, zdaj pa potrebuje še pomoč občanov in turistov Kopra pri izpolnjevanju anketnih vprašanj glede razvoja destinacije po trajnostnih načelih.

Zato občane in obiskovalce Kopra naprošamo, da si vzamejo nekaj minut časa in na povezavi https://www.1ka.si/a/135167 izpolnijo vprašalnik, in sicer najkasneje do 19. novembra 2017.

Do konca meseca novembra mora občina namreč oddati zahtevek za presoje in v kolikor bo slednjega uspešno prestala, bo v letu 2018 prejela znak Slovenia Green Destination.