DomovNaši krajiBi radi pekli in prodajali kostanj? Prijave na javni razpis so odprte

Bi radi pekli in prodajali kostanj? Prijave na javni razpis so odprte

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper preko javnega razpisa išče interesente za peko in prodajo kostanja na javnih površinah.

Pečen kostanj je nepogrešljiv spremljevalec jeseni. Vsi, ki bi radi v Kopru pekli in prodajali kostanj na prostem, se lahko prijavite na javni razpis, ki je objavljen na občinski spletni strani oziroma na tej povezavi.

Mestna občina Koper bo namreč v obdobju od 30. 10. 2019 do 5. 1. 2020 omogočila peko in prodajo kostanja na Semedelski cesti, na Titovem trgu in na Pristaniški ulici ob parkirišču za taksi službo.

Ponudnik, ki ga bodo izbrali preko razpisa, bo na omenjenih lokacijah lahko postavil svojo hiško oz. drugo primerno konstrukcijo.

Zainteresirani ponudniki se na javni razpis lahko prijavijo najkasneje do 14. 10. 2019, in sicer tako, da vložijo izpolnjen obrazec vloge s prilogami v glavno pisarno Mestne občine Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper, ali pa jo s priporočeno pošiljko pošljejo na prej navedeni naslov.

Prispele vloge bo obravnavala Komisija za izvedbo javnega razpisa oddajo javnih površin za peko in prodajo kostanja na območju Mestne občine Koper.

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom lahko zainteresirani dobijo na Turistični organizaciji Koper 05/6646-216 ali na e-naslovu: turizem@koper.si