DomovNaši krajiBi radi sodelovali na letošnjem Miklavževem sejmu v Kopru?

Bi radi sodelovali na letošnjem Miklavževem sejmu v Kopru?

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper bo tudi letos v znamenju Magičnega decembra. Vsi, ki bi se radi vključili med ponudnike na prazničnih stojnicah Miklavževega sejma, se lahko prijavite do 20. novembra.

Mestna občina Koper bo prvega decembra vstopila v Magični december. V sklopu bogatega decembrskega dogajanja bo v sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Mestne občine Koper in Zavodom Koper Otok med 6. in 10. decembrom pripravila tudi Miklavžev sejem.

Da bi bila ponudba na prazničnih stojnicah Miklavževega sejma čim bolj raznolika in privlačna ter da bi bili decembrski obiskovalci magičnega Kopra čim bolj zadovoljni, so na spletni strani koper.si objavili vabilo za sodelovanje na Miklavževem sejmu.

Magični december je vedno bližje. Foto: Vojko Rotar

K sodelovanju na sejmu so vabljeni ponudniki rokodelskih izdelkov, tekstila, darilnega programa, tiskovin in drugih izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju. Vsi zainteresirani za sodelovanje lahko svoje prijave oddajo do ponedeljka, 20. novembra 2017. Vse ostale informacije, način in pogoji uporabe prodajnih mest ter prijavnica so dostopni na spletni strani www.koper.si. Za dodatne informacije lahko ponudniki pišejo na info@magicnidecember.si ali pa pokličejo na telefonsko številko 051 417 195.