DomovNaši krajiBi radi sodelovali na letošnjem Magičnem decembru v Kopru?

Bi radi sodelovali na letošnjem Magičnem decembru v Kopru?

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper bo letos v znamenju Magičnega decembra. Vsi, ki bi se radi vključili med ponudnike na prazničnih stojnicah ali med ponudnike gostinskih storitev, ki bodo del prazničnega programa, se lahko prijavite od danes naprej.

december
Prijave za sodelovanje na Magičnem decembru lahko oddate do petka, 25. novembra 2016. Foto: arhiv ekoper.si

Letošnja novost bo drsališče na Titovem trgu

Mestna občina Koper in Zavod Koper Otok v sodelovanju z lokalnimi partnerji v mesecu decembru na Titovem trgu v Kopru pripravljajo pester praznični program. V sklopu slednjega bodo tudi letos pripravili Miklavžev sejem in Božično-novoletni sejem. Letošnja novost, ki bo razveselila predvsem najmlajše in tudi tiste malo manj mlade, je drsališče, ki ga bodo prav tako postavili na Titov trg.

Da bi bila ponudba na prazničnih stojnicah čim bolj raznolika in privlačna ter da bi bili decembrski obiskovalci Kopra čim bolj zadovoljni tudi z gostinsko ponudbo ob drsališču, so organizatorji Magičnega decembra na spletni strani koper.si objavili Vabilo za sodelovanje na prazničnih sejmih in Vabilo za gostinske ponudnike.

K sodelovanju na sejmu vabijo ponudnike rokodelskih izdelkov, tekstila, darilnega programa, tiskovin in drugih izdelkov, ki po svojem namenu in obliki ustrezajo prazničnemu vzdušju. Vsi zainteresirani lahko svoje prijave oddajo do petka, 25. novembra 2016. *

Vse ostale informacije, način in pogoji uporabe prodajnih mest ter prijavnica so dostopni na spletni strani www.koper.si.