DomovNaši krajiBi radi v Kopru pekli kostanj?

Bi radi v Kopru pekli kostanj?

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Do tega petka se lahko prijavite na javno zbiranje ponudb za prodajo kostanja na treh lokacijah v Kopru.

Kot je znano, je Mestna občina Koper minuli teden objavila javno zbiranje ponudb za prodajo kostanja na treh lokacijah v Kopru. Vsi, ki ste zainteresirani za prodajo pečenega kostanja, se lahko na javno zbiranje ponudb prijavite do tega petka, 19. oktobra.

Na voljo so tri lokacije v mestu, in sicer ena prodajna hiška na Semedelski cesti, območje na delu javne površine na Titovem trgu in na Pristaniški ulici, ob parkirišču za taksi vozila.

Na javno zbiranje ponudb se lahko prijavijo samostojne pravne osebe ali samostojni podjetniki (s.p.), ki so registrirani za opravljanje dejavnosti, ki je predmet javnega zbiranja ponudb ter imajo za to predpisana dovoljenja. Občina prijave zbira do vključno petka 19. oktobra 2018, dejavnost pa bo možno opravljati vse do 31. decembra 2018. Prijavitelji morajo v prijavi navesti podatke o kakovosti in poreklu kostanja.

Dokumentacija javnega zbiranja ponudb in prijavni obrazec sta dosegljiva na spletni strani www.koper.si in v vložišču Mestne občine Koper, v času uradnih ur.