DomovNaši krajiBogato dogajanje Magičnega decembra se nadaljuje

Bogato dogajanje Magičnega decembra se nadaljuje

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Dogajanje Magičnega decembra se preveša v drugo polovico.

Čeprav magičnemu dogajanju v Kopru, zlasti drsališču, vreme v teh dneh ni bilo ravno naklonjeno, zaradi česar so morali nekatere programske vsebine odpovedati oziroma jih prestaviti na drug termin, se nam ta konec tedna znova obeta bogat program.

V soboto in nedeljo dopoldne bo na trgu s kreativnimi delavnicami in predstavami znova poskrbljeno za najmlajše, v soboto ob 17. uri pa ne zamudite Melodijade, na kateri se bodo predstavili še neuveljavljeni glasbeniki. V primeru slabega vremena bo Melodijada v Taverni, ostali program pa bo v primeru dežja odpovedan oz. prestavljen. Ob 16. uri bo v soboto na Titovem trgu delavnica izdelave lantern, ob 17. uri pa Magični pohd z lučkami.

Vse morebitne spremembe v programu bomo objavili na Facebook strani Visit Koper oziroma na spletni strani www.magicnidecember.si, kjer je objavljeno celotno dogajanje Magičnega decembra, pa tudi cenik in urniku drsališča ter ostale pomembne informacije o prazničnem dogajanju v Mestni občini Koper.

Sicer pa bo to soboto naše mesto gostilo tudi priljubljeno skupino Siddharta, ki bo z akustičnim koncertom ob 21. uri nastopila v dvorani OŠ Koper.

V nedeljo ob 17. uri bo na Titovem trgu nastop Ženske vokalne skupine Korala, ob 19. uri pa nastop Akademskega pevskega zbora. Razgibano dogajanje se bo nadaljevalo tudi v naslednjem tednu.

Sicer pa nas 27. decembra na Magičnem decembru čaka še ena novost, in sicer Zimska oživela ulica, ki bo koprsko Kidričevo ulico povezovala z ostalimi prizorišči Magičnega decembra. Vsi, ki bi kot ponudniki na stojnicah želeli sodelovati na tej priljubljeni prireditvi, se nanjo lahko prijavite do 18. decembra na tej povezavi.