DomovNaši krajiBogato dogajanje vabi na Čudolandijo

Bogato dogajanje vabi na Čudolandijo

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Ta konec tedna nas na Čudolandiji v Kopru čaka bogato koncertno dogajanje. V povezavi s tem velja opozoriti na večerne zapore prometa na zadnjem odseku Pristaniške ulice.

Dežela čarobnih lučk – Čudolandija bo v Kopru pričarala še en nepozaben konec tedna. Titov trg bo namreč v petek, soboto in nedeljo od 19. ure dalje prizorišče treh velikih koncertov, ki vas zagotovo ne bodo pustili ravnodušne.

V petek, 16. novembra, nas bodo v idiličnem ambientu Titovega trga od 19. ure dalje zabavali neutrudni Mambo kings & Osare revival,  dan zatem, v soboto, 17. novembra, bodo z nami domača Skupina Tequila in priljubljena ter energična hrvaška zvezdnica Danijela, v nedeljo pa nas čaka nepozabni čarobni koncert hrvaškega pop zvezdnika Petra Graša & Žavbi Brothers.

Vstop na vse tri koncerte je brezplačen, poleg odlične glasbe, gostinske ponudbe in zabave pa vas bo zagotovo očarala tudi pravljična atmosfera Čudolandije.

Zaradi prireditev bo v petek, soboto in nedeljo od predvidoma 17. do predvidoma 23. ure popolna zapora zadnjega odseka Pristaniške ulice, in sicer od koprske tržnice do Ukmarjevega trga.

Sicer pa na Čudolandiji nikoli ni dolgčas. Tako se boste lahko danes in jutri med 17. in 21. uro v koprski Taverni zabavali ob glasbi DJ Jana Vukeliča, predvidoma konec naslednjega tedna pa bo ob morju zaživelo tudi drsališče s spremljevalno ponudbo.

Ta konec tedna bodo svoja vrata odprle tudi hiške na Ukmarjevem trgu v parku Ikarus in na mandraču, kjer se boste lahko pogreli s kuhanim vinom, čajem in drugimi toplimi napitki oziroma se okrepčali s palačinkami in ostalimi dobrotami. Tako bo občudovanje tisočerih lučk Čudolandije še slajše.