Bonton, metal koncert, izkustvena umetnost … Vse in še več ta teden v CMK

KulturaNaši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper v novem tednu napoveduje pester in raznolik program. Od delavnice bontona, mednarodnega večera in uprizoritvenega dogodka pa vse do pravega metal koncerta.

Foto: CMK

Ponedeljek v centru pričenjajo s čitalnico, ki bo na sporedu tudi v sredo, četrtek in petek. Ob 17. uri sledi predavanje Alkimija odnosov, na kateri boste izvedeli vse o transformaciji odnosa do sebe, do drugih in do življenja. Tudi ta ponedeljek lahko v večernih urah obiščete delavnico standupa s priznanim Perico Jerkovićem.

Foto: Facebook

V sredo boste v CMK-ju puščali svoje spomine

Torkovo popoldne je namenjeno tedenskemu brezplačnemu svetovanju za mlade in družabnemu večeru. Poleg tega se lahko ob 17. uri udeležite javne gledališke vaje, ob 19.30 pa se s tujimi študenti sprehodite po Madžarski in Turčiji.

Študentje koprske humanistike v sredo ob 19. uri v centru pripravljajo uprizoritveni dogodek Telo, spomni se. Gre za umetniško raziskavo, ki se bo v utelesila oziroma udejanjila na dveh prizoriščih CMK: večmedijska instalacija Shramba spomina v mali dvorani, interaktivno dogajanje Telesni kabare pa v veliki dvorani. Vsi obiskovalci bodo hkrati postali soustvarjalci dogodka, vsak, ki bo prišel, bo pustil del sebe – del svojega spomina. Na dogodku bo možno tudi licitirati telesne spomine,” nam je zaupala Marjetka Kosovac, ena od organizatork dogodka.

Foto: CMK

Od bontona pa do metal koncerta …

Četrtek je namenjen delavnici hitrejšega spomina in javni gledališki vaji. Če pa si želite malce osvežiti znanje o bontonu, ki pride prav v vsakodnevnih situacijah, in razumeti povezanost našega vedenja z vključenostjo v odnose, se lahko udeležite zanimive delavnice, ki bo na sporedu med 18.30 in 20.00.

Teden se v Centru mladih Koper zaključuje v duhu metala. Na Vratolomu 017 bodo oder zavzeli Noctiferia, Morost, Septic order in Agan.

*