DomovNaši krajiCAPRISOV KONCERT: Napotki za obiskovalce

CAPRISOV KONCERT: Napotki za obiskovalce

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnice kopnijo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo poleg dobre glasbe in odličnega vzdušja, poskrbela tudi, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa.

Obiskovalcem koncerta bodo v Kopru na voljo številna brezplačna parkirna mesta. Od 17.00 dalje bo mogoče brezplačno parkiranje na vseh parkiriščih Park & Drive, na peščenem parkirišču za tržnico, na parkirišču ob stadionu ter na železniški postaji. V noči s petka na soboto bo mogoče parkirati tudi pred Supernovo (zapornice bodo ostale dvignjene).

Foto: Jaka Ivančič

Skupina Plavi Orkestar bo koncert izkoristila za snemanje svojega prvega live albuma

Koncert se bo v petek, 16. junija, na Titovem trgu pričel nekaj minut po 17. uri. Zaradi predvidene velike gneče organizatorji obiskovalcem priporočajo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno, najbolje da pred 21. uro, ko je pričakovati največ gneče. Obiskovalci bodo na prizorišče lahko vstopili pri trgovini Mercator in pri lekarni, pri čemer bo dostop do same lekarne neoviran. Invalidi bodo imeli zagotovljen brezplačen vstop na koncertno prizorišče in rezervirano posebno mesto tik pod odrom. Brezplačen vstop pripada tudi otrokom do 12. leta starosti (v spremstvu staršev).

Zaradi zagotavljanja varnosti na prizorišče ne bo dovoljeno vnašati večjih nahrbtnikov in torb. Prav tako ne bo dovoljen vnos nobene vrste orožja, dronov ali drugih elektronsko vodenih naprav in stekla.

Ob tem Caprisovci opominjajo, da bo skupina Plavi Orkestar koncert izkoristila za snemanje svojega prvega live albuma Everblue LIVE 2017. Koncert bo zato v celoti sneman.