DomovNaši krajiCars & Coffee obiskalo na tisoče obiskovalcev

Cars & Coffee obiskalo na tisoče obiskovalcev

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj je v okviru dogodka Cars & Coffee, Koper zavzelo 90 prestižnih avtomobilov, ki so privabili poglede več tisoč množice, ki jih je nestrpno pričakala že na vhodu v Pristaniško ulico. Jekleni lepotci so se nato zapeljali vse do Ukmarjevega trga, ki je za nekaj ur postal njihov dom. Dogodka se je udeležil tudi koprski župan Boris Popovič.

Drugo srečanje Cars & Coffee  v Sloveniji se je včeraj tako pričelo v parku na Brdu pri Kranju, kjer se je odvil zasebni del srečanja, popoldne pa so avtomobili rohneli v Kopru, kjer so bili na ogled postavljeni tudi za vse ljubitelje avtomobilizma.

Prestižne avtomobile si je ogledal tudi koprski župan Boris Popovič. Foto: ekoper.si

Na tisoče obiskovalcev, ki so na enem mestu videli zbrano resnično pestro in kakovostno paleto avtomobilske zasedbe, je skorajda lahko okusilo adrenalin, ki posameznika preplavi, ko sede za volan.

Cars & Coffee je tako v Koper pripeljal izjemni porsche 918 spyder, Cantin ferrari 458, odlično ohranjen stari jaguar E-type, ki se je pripeljal iz Italije, Lamborghinije, Mercedesove in BMW-jeve avtomobile, ki so navduševali množico na Ukmarjevem trgu. Zagotovo pa so izstopali detajli, ki vsakemu avtomobilu dodajo piko na i.

Ciril Komotar in njegov prestižni jekleni konjiček. Foto: ekoper.si

Kot zanimivost naj omenimo, da je Koper s svojim prestižnim avtomobilom obiskal tudi prejemnik nagrade Žaromet za naj vlogerja Ciril Komotar, ki je ob obisku Kopra nadvse užival.