DomovNaši krajiCenter mladih Koper pogumno vstopa v novo sezono

Center mladih Koper pogumno vstopa v novo sezono

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po poletnih počitnicah je Center mladih Koper septembra znova odprl svoja vrata in pogumno ter z jasnimi cilji startal v novo sezono dogodkov, ki bodo kljub skrajšanemu urniku, med 9. in 17. uro, za vse okuse in generacije potekali v koprskem centru.

S prvim letošnjim dogodkom, koncertom lokalnih glasbenikov Free The Mouse, ki bo v petek, 25. septembra, ob 20. uri, bodo obeležili 5. obletnico Centra mladih Koper. Teden dni kasneje se bodo vrnile tudi Obalne rime! Prijave na branje svoje ali tuje poezije zbirajo na družbenem omrežju Facebook. V sklopu prvega koncerta cikla Kulturiti dvoru pa bo v petek, 9. oktobra, ob 20. uri na oder stopila ajdovska skupina Mart.

Center Mladih Koper je ob prihajajočih kulturno-glasbenih dogodkih najavil tudi jesensko odprtje četrtnega mladinskega centra na Markovcu, kjer mladinski delavci s prostovoljci in umetniki že dva meseca prazne zidove centra spreminjajo v konceptualne umetnine, ki labirintno razgibanim prostorom novega centra že dajejo dušo in identiteto.

Vse prireditve bodo zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega koronavirusa potekale v omejenem številu in v skladu z določili Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Foto: CMK