DomovNaši krajiCMK ta teden v objemu ljubezni

CMK ta teden v objemu ljubezni

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot se za najbolj romantičen mesec spodobi, vas tudi v Centru mladih Koper poleg pestrega nabora aktivnosti, čaka koncert za zaljubljene.

Že danes lahko svoje mišice pretegnete na telovadbi, ki bo na sporedu tudi v sredo.

V torek center vabi na družabni večer, kjer se lahko sprostite ob igri biljarda, kalčeta in ostalih namiznih iger.

Foto: CMK

Sredino popoldne je namenjeno srečanjem za sodelovanje pri CMK magazinu. Ekipa CMK-ja namreč išče svež veter pri ustvarjanju.

Četrtkovo popoldne bo v koprskem centru mladih pestro. Ob 17. uri se lahko udeležite prve v seriji ustvarjalnih delavnic. Tokratna delavnica vas bo popeljala skozi osnove aromaterapije in ustvarjalni proces snovanja lastnega aromaterapevtskega zelenega kotička. Ob 18. uri sledita predavanje o kriptovalutah ter prva edicija literarnega kluba, kjer boste lahko debatirali o lastni avtorski literaturi, vse z namenom izboljšanja lastne poetike in prozne govorice.

Foto: CMK

Petkov večer bo prežet s smehom, saj v center prihaja četrti del stand up večerov Bunga. Tokratna gostiteljica je vsem dobro znana Lucija Ćirović “Fata”.

BUNGA stand up večeri se v Centru mladih Koper odvijejo enkrat mesečno. Gostitelj večera je izkušen in poznan komik s scene, ki da priložnost manj uveljavljenim komikom.

Teden se v Centru mladih Koper zaključuje s Koncertom ljubezni. V organizaciji koprskih dijakov bodo oder zavzeli Bad Mojo in Bebin Sladoled.