DomovNaši krajiFOTO IN VIDEO: Majhna pozornost velikega človeka

FOTO IN VIDEO: Majhna pozornost velikega človeka

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Da je ženskam ob 8. marcu potrebno pokloniti darilo, običajno rožo, saj s tem izkažemo spoštovanje za dosežene pravice, ki nekoč niti najmanj niso bile samoumevne, ter spoštovanje za aktivno in enakopravno vlogo, ki jo imajo danes ženske v življenju slehernega izmed nas, se strinjajo tudi na Marjetici Koper.

Prav posebno pozornost pa je danes uslužbenkam cvetličarne Marjetice na Mudi izkazal tudi delavec Avdi Jasiqi. »Glede na to, da rože samo prodajate, me zanima, ali vam kdo tudi kakšno podari,« je nagovoril uslužbenke, ki presenečanja nad lepo gesto niso skrivale.

Kaj pa vi, ste že obdarili danes svoje najdražje? Cvetličarne Marjetice Koper na Mudi in na Škocjanu ponujajo pestro izbiro rezanega cvetja, veliko unikatnih aranžmajev in šopkov, s katerimi lahko osrečite vašo obdarovanko.

Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga po svetu praznujemo že od začetka 20. stoletja. Na ta dan se spomnimo na borbo žensk za njihovo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost.

Tudi v Vrtnariji Marjetica Koper so za to priložnost pripravili bogato izbiro okrasnih lončnic. Izbirate lahko med lončnicami calandive, vrtnice, ranuncole, gerbere in vijolice.

 

Čeprav je mimoza uradni cvetlični simbol 8. marca, lahko izbirate še med veliko drugimi rožami in aranžmaji.