DomovNaši krajiInformativni dan pred prijavo na Javni razpis za prireditve in promocijo

Informativni dan pred prijavo na Javni razpis za prireditve in promocijo

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot je znano, se 21. februarja izteka prvi rok za prijavo na občinski razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti. V pomoč prijaviteljem bo prihodnji torek, 18. februarja, v Pretorski palači informativni dan.

Javni razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti je tudi letos razdeljen na več sklopov – na sofinanciranje prireditev, sofinanciranje promocijskih aktivnosti in sofinanciranje prireditev z dodano vrednostjo.

Prvi rok za prijave (za prireditve oz. promocijske aktivnosti, ki so se izvedle od 1. januarja do vključno 21. februarja 2020, oziroma ki se bodo izvajale v obdobju od 22. februarja do 31. decembra 2020) in za sofinanciranje prireditev z dodano vrednostjo na zelenem podeželju je do vključno 21. februarja 2020.

Da bi vsem zainteresiranim za prijavo na razpis olajšali delo in jim pred prijavo odgovorili na morebitna vprašanja, bodo prihodnji torek, 18. februarja, ob 17. uri v Pretorski palači organizirali informativni dan.

Udeležba je za vse brezplačna, zainteresirane pa vabimo, da svojo udeležbo potrdijo preko elektronskega obrazca na tej povezavi: https://forms.gle/yeKJa6YQ2bDUFX6f7 ali pokličejo na 05 6646 300. Prijave so možne do ponedeljka, 17. februarja, do 12. ure.