DomovNaši krajiIronman prinaša tudi zapore prometa

Ironman prinaša tudi zapore prometa

Naši krajiŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V nedeljo bodo slovensko Istro preplavili triatlonci, ki se bodo spopadli z izzivom I Feel Slovenija ironman 70.3 Slovenian Istria, ob tej priložnosti se obetajo številne spremembe prometnega režima in začasne zapore prometa, ki lahko trajajo tudi več ur. 

Vse je nared za prvi polovični ironman v Sloveniji, na katerega se je že dober mesec pred začetkom tekmovanjem prijavilo 1400 tekmovalcev iz 48 držav. V Kopru, kjer bo tako start kot tudi cilj ene najbolj vzdržnostnih preizkušenj, te dni usklajujejo še zadnje detajle, postavljajo pa tudi že prve zapore.

Za promet je tako že povsem zaprt Ukmarjev trg v Kopru, ki bo zaprt vse do ponedeljka, 24. septembra, do 12.ure, v soboto, 22. septembra, pa bo zapora tudi na manjšem delu parkirišča na Trgu Brolo. Večji del zapor kot tudi sprememb prometnega režima se obeta v nedeljo, 23. septembra, točen urnik si lahko pogledate v spodnjem pripetku.

Organizatorji stanovalce mestnega jedra in zalednih krajev, po katerih je speljana trasa ironmana, naprošajo za strpnost in razumevanje.