DomovNaši krajiIzšla je nova številka občinskega časopisa KP MOK

Izšla je nova številka občinskega časopisa KP MOK

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane Mestne občine Koper v poštnih nabiralnikih že čaka nova številka občinskega časopisa KP MOK46, ki z raznoliko vsebino nakazuje poletno delovanje občine na več področjih.

Na prvih straneh časopisa občanke in občane čakajo aktualne informacije glede koprskih kopališč in novih pridobitev, pregled parkiranja v mestu in njegovi okolici v času poletne turistične sezone ter številne aktualne teme.

Osrednji del časopisa je namenjen predstavitvi naložb, ki jih je občina sklenila v zadnjih mesecih in tistimi, ki jih načrtuje v prihodnosti. Ena od pomembnejših tem v glasilu je OPN – občinski prostorski načrt Mestne občine Koper, kjer je grafično prikazana pot procesa priprave in zaključka. Opravili pa smo tudi zanimiv pogovor z letošnjo častno občanko Mestne občine Koper in predsednico Društva Primorski poletni festival Nevo Zajc.

Nova izdaja prinaša še izvirno kulinarično obarvano zgodbo iz naših krajev in vsebine s področja kulture, športa ter zdravja, ki pričajo o tem, da je koprska občina nadvse aktivna na več področjih.

Do posameznih izdaj občinskega glasila MOK lahko dostopate na povezavi.

Vabljeni k branju.

Foto: MOK