DomovNaši krajiIzteka se 2. rok za prijavo na občinski razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti

Izteka se 2. rok za prijavo na občinski razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V ponedeljek, 15. aprila, se izteče 2. rok za prijavo na občinski razpis za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti.

Kot je znano, je Javni razpis Mestne občine Koper za sofinanciranje prireditev in promocijskih aktivnosti tudi letos razdeljen na sofinanciranje prireditev in na sofinanciranje promocijskih aktivnosti. Tako kot v prejšnjih letih pa ima razpis tudi v letošnjem letu več prijavnih rokov.

Prihodnji ponedeljek, 15. aprila, se tako izteka 2. rok za prijavo na razpis za prireditve oziroma promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od vključno 1. junija do 31. decembra 2019.

Sicer bosta v tem letu še dva roka, in sicer do vključno 3. junija za tiste prireditve oziroma promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. julija do 31. decembra 2019, do vključno 7. oktobra pa za prireditve oziroma promocijske aktivnosti, ki se bodo izvajale od 1. novembra do 31. decembra 2019.

Razpis je objavljen na uradni občinski spletni strani www.koper.si, več informacij glede razpisa pa lahko zainteresirani dobijo na Turistični organizaciji Mestne občine Koper.