DomovNaši krajiIzteka se rok za prijavo na 11. Sladko Istro

Izteka se rok za prijavo na 11. Sladko Istro

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Do prihodnjega ponedeljka, 15. julija, se ponudniki sladkih izdelkov lahko prijavite na 11. Sladko Istro, ki bo v Kopru 28. in 29. septembra.

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra bo letos v starem mestnem jedru Kopra v soboto in nedeljo, 28. in 29. septembra. Ponudniki sladkih izdelkov in vsega, kar je povezano s svetom sladkega, se lahko do prihodnjega ponedeljka, 15. julija, prijavijo za sodelovanje na prireditvi kot ponudniki na stojnicah.

Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra velja za največjo tovrstno prireditev pri nas. Na stojnicah se vsakič znova predstavijo najrazličnejši ponudniki sladkih izdelkov, sladkih pijač in vsega, kar je povezano s svetom sladkega, kot so kuharski pripomočki, kuharske knjige in drugi sorodni izdelki.

Ponudniki, ki bi se na prireditvi želeli predstaviti s svojimi sladkimi dobrotami oziroma drugimi izdelki, ki so povezani s svetom sladkega, to lahko storijo prek spletne prijavnice na tej povezavi.

Prireditev bo tudi letos pospremil bogat spremljevalni program s slaščičarskimi delavnicami, kuharskimi šovi in drugim zanimivim dogajanjem.

Za dodatne informacije se vsi zainteresirani lahko obrnejo na Turistično organizacijo Mestne občine Koper ali na info@sladka-istra.si.