DomovNaši krajiIzteka se rok za prijavo na javni natečaj za nov turistični logotip

Izteka se rok za prijavo na javni natečaj za nov turistični logotip

Naši krajiProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Do ponedeljka, 6. maja, se lahko prijavite na javni natečaj Mestne občine Koper za oblikovanje grafičnega znaka (logotipa) turistične destinacije Koper – Capodistria.

Kot je znano, je Mestna občina Koper na spletni strani www.koper.si objavila Javni natečaj za oblikovanje grafičnega znaka turistične destinacije Koper – Capodistria. Na natečaj se lahko do ponedeljka, 6. maja, prijavijo pravne osebe ali samostojni podjetniki (s. p.), ki so registrirani za opravljanje dejavnosti, ki je predmet natečaja.

Prispele predloge bo predvidoma v prvi polovici maja obravnavala strokovna ocenjevalna komisija, ki bo izbrala tri najboljše in jih denarno nagradila. Najboljši predlog bo obenem osnova za izdelavo celostne grafične podobe destinacije Koper – Capodistria.

Zainteresirani za sodelovanje lahko svoje predloge grafičnega znaka (logotipa) z obrazložitvijo in drugimi zahtevanimi prilogami posredujejo po elektronski pošti na elektronski naslov turizem@koper.si z zadevo »LOGOTIP DESTINACIJE KOPER«. Zadnji rok za oddajo prijav je 6. maj 2019 (do polnoči).

Dodatna pojasnila in informacije lahko vsi zainteresirani dobijo na elektronskem naslovu turizem@koper.si ali na telefonski številki 05 6646 216.