DomovNaši krajiKonec meseca se izteka zadnji rok za prijavo na Sladko Istro

Konec meseca se izteka zadnji rok za prijavo na Sladko Istro

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Vsi zainteresirani za sodelovanje na mednarodnem festivalu sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra, ki bo 23. in 24. septembra v Kopru, se na prireditev lahko prijavite do prihodnjega ponedeljka, 31. julija.

Ponudniki najrazličnejših sladkih dobrot, čokoladnih in drugih sladkih izdelkov ter vinarji, pivovarji in prodajalci različnih kuhinjskih in slaščičarskih pripomočkov, kuharskih knjig in drugih z gastronomijo povezanih vsebin, ki bi se želeli predstaviti na največji in najbolj sladki prireditvi v državi – Sladki Istri 2017, to lahko storite do prihodnjega ponedeljka, 31. julija.

Prijave za sodelovanje na prireditvi, ki bo 23. in 24. septembra, sprejemajo izključno prek spletne prijavnice na spletni strani www.sladka-istra.si. Zgovoren pa je podatek, da se je na prireditev do sedaj prijavilo že več kot 70 ponudnikov, med njimi bodo številni na prireditvi sodelovali prvič, na podlagi česar lahko pričakujemo, da bodo bogato obložene stojnice tudi letos v Koper privabile na tisoče obiskovalcev.

S stojnic se bo znova vil omamen vonj. Foto: arhiv ekoper.si

Prizorišče tokrat v samem osrčju Kopra

Sicer pa bodo obiskovalci Sladke Istre tudi letos sladke dobrote, čokoladne mojstrovine, sladke pijače in druge sladke izdelke na stojnicah lahko okušali v zameno za degustacijske kupone oziroma jih neposredno pri ponudnikih nakupili v večjih količinah. Podobno kot minula leta, pa bo Sladka Istra tudi letos poskrbela za bogat spremljevalni program in seveda tudi za kakšno novost. Ena od pomembnejših je ta, da se prizorišče Sladke Istre letos seli v osrčje Kopra, kar pomeni, da bodo sladke stojnice zavzele vse večje mestne trge in okoliške ulice.

Več informacij o prireditvi, natečajih in Kopru lahko zainteresirani najdejo na spletni strani prireditve www.sladka-istra.si ali po njih povprašajo preko elektronske pošte info@sladka-istra.si.