DomovNaši krajiKoper bo gibal s pravo Mini olimpijado

Koper bo gibal s pravo Mini olimpijado

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V soboto, 15. septembra se bo v okolici koprske Taverne odvijal festival športa in aktivnih družin Koper giba z Mini olimpijado.

Gre za športno-družinski festival, kjer bodo morali starši in otroci reševati gibalne naloge, spoznavati nove in že poznane športe ter aktivno sodelovati kot družina. Dogodek bo spremljal bogat spremljevalni program: ustvarjalne delavnice, nogomet na milnici, predstavitev DoTerra izdelkov, napihljiv grad, lego kotiček, zabavne in poučne igre, zanimive metode učenja, poligon gasilcev, policistov in reševalcev…

“Program bomo začeli ob 14.uri, kjer bomo pričarali pravo Olimpijsko otvoritev. Predstavile se bodo plesne skupine, otroke bodo animirale maskote, mamice bodo lahko telovadile ob prijetni glasbi, otroci se bodo preizkusili na pravi smučarski skakalnici in na gasilskem poligonu, slikali v foto kotičku, na koncu pa bodo vsi dobili diplome in nagrade,” napovedujejo organizatorji.

Dogodek je namenjen staršem in otrokom od 2 do 10 let, otrokom s posebnimi potrebami ter spremljevalcem in drugim sorodnikom. Poligoni in postaje bodo primerni za popolne začetnike kot tudi za tiste bolj izkušene.