DomovNaši krajiVIDEO: Koprski zlati maturanti prejeli občinska priznanja

VIDEO: Koprski zlati maturanti prejeli občinska priznanja

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru je včeraj potekala svečana podelitev priznanj najboljšim letošnjim maturantom Mestne občine Koper. Maturante je nagovoril tudi župan Boris Popovič, ki jim je čestital za dosežke.

“Verjamem, da je bilo potrebno veliko odrekanja, da danes lahko stojite tukaj, kot najboljši maturantje naše občine. V veliko veselje mi je, da danes lahko rezultat vaših prizadevanj in trdega dela proslavljam tukaj z vami. Prepričan sem, da imate trdno prihodnost in da boste prav vi tisti, ki boste naše mesto in našo državo pripeljali na pravo pot,” je zbrane maturante nagovoril župan Boris Popovič in apeliral: “Na svet glejte preko vaše ulice ali vašega kraja, razmišljajte širokopotezno, glejte naprej ne nazaj, mislite na jutri, ne na danes, ker danes že živimo.”

Ob tej priložnosti je župan maturantom zaželel vse dobro tudi v prihodnosti ter podelil priznanja tistim, ki so z odliko opravili maturo ali poklicno maturo in tistim, ki so z odliko opravili zaključni izpit. Izkazali so se učenci Gimnazije Koper, Ljudske univerze Koper, Srednje ekonomsko-poslovne šole Koper in Srednje tehnične šole Koper.

Za odlično glasbeno kuliso je poskrbela akustična skupina Artistik. Čestitkam se pridružuje tudi ekipa eKopra.

Spodaj si lahko ogledate celotno prireditev.